Den olympiske guldvinder fra 2012 Steve Guerdat, har nu sikret sig endnu et danskopdrættet Heartbeat-afkom, idet han netop har fået 7-årige Knight of Hearts i stalden.

Den talentfulde hingst, 7-årige Knight of Hearts e. Heartbeat/Crelido,(opdr. Tove og Gert Haurum), har skiftet rytter. Det er den schweiziske OL-guldvinder Steve Guerdat, der nu har været på indkøb og sikret sig Heartbeat-sønnen, der dermed kommer til at dele stald med et andet Heartbeat-afkom, Aarup Mølles Happiness e. Heartbeat/Lambrusco Ask (opdr. Birgit Hansen).

Hesten er tidligere redet af Dennis Noes Nielsen, ved flere stævner blandt andet Dansk Varmblods unghestechampionat i Herning 2013, og til Falsterbo Horseshows i henholdsvis 2013 og 2014. Hingsten var i foråret 2015 i arbejde hos Bengtsson & Kristoffersen, hvor den under afprøvning var så overbevisende med Steve Guerdat i sadlen, at en fremtidig aftale for hingsten blev etableret.

Efter planen skal Knight of Hearts indgå i Steve Guerdats trup af stævneheste, hvor netop en 7-årig passer helt perfekt ind, og træningen fortsættes med henblik på større opgaver I fremtiden, når alderen tillader det.

Kilde: Dansk Varmblod

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.