Det var nogle helt enige dommere, der afgjorde DM i dressur for seniorer, der blev afholdt på smukke Broholm Slot fra 11. til 14. juni.

Anna Kasprzak og Donnperignon viste dressur af allerhøjeste karat og alle kunne blive enige om, at det var en værdig danmarksmester, der fortjent fik mesterskabstitlen.

Anna Kasprzak havde en travl weekend på Broholm slot med hele 3 heste til start. Torsdag red hun hopperne Rosina 30 (e. Rosario/Renaissance Royal/Rubin-Royal) og Stasia Eg (e. Stedinger/Anastasia/Akinos) her opnåede hun hhv. en flot 4. plads og 5. plads i MA-1.

I Grand Prix’en fredag blev det til en 5. plads på Stasia og første uplaceret på Rosina 30.

Fredag aften red Anna og Donnperignon sig til en overbevisende sejr i 1. afdeling af DM for Senior hvor fem helt enige dommere noterede ekvipagen for flest point. Og sådan fortsatte Anna og Donnperignon med at imponere dommere, såvel som publikum, weekenden igennem med det ene fejende flotte ridt efter det andet. Kun en enkelt gang måtte Anna/Donnperignon afgive et enkelt dommer resultat og det var i 3. afdeling hvor dommer C (Leif Törnblad) takserede en ligeledes flot ridende ekvipage Agnete Kirk Thinggaard og Jojo Az (e. Ginus/Örömhír/Justboy) til første pladsen.

U-25 mesterskabet blev vundet af Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy (e. Capromond E. H./Doreen/Donnerhall.

Broholm slot og dansk rideforbund med sponsorer, havde endnu engang arrangeret et utrolig smukt og velafviklet mesterskab. Og med så mange velridende dressurekvipager tegner fremtiden godt for dansk dressur og paradressur.

Se alle resultaterne her.

Foto: Dansk Rideforbund

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.