Louisenborg importerer rideudstyr fra det tyske kvalitetsmærke SeaBis. Louisenborg drives i dag af Pernille Striboldt, der i mange år har været blandt toppen af Danmarks bedste springryttere. Hun går ikke på kompromis med kvaliteten, og vil gerne kunne leverer kvalitetsrideudstyr til rimelig penge.

SeaBis Hidalgo pladegjord – Fås i 3 farver
Med sin anatomiske form og den mellemstore plade giver den optimal beskyttelse til bugen. Remmene er fasgjort centralt, ring og krog gør det nemt at monterer tøjlerne. Den tredobbelte elastik i begge ender af remmen sikrer den bedte komfort. Fås i farverne sort, chokolade og cognac. (3 til 5 dages levering)

Kr. 895,-

Louisborg har fået SeaBis til at specialfremstille et lammeskindspad til gjorden. Det leveres på bestilling.

Kontakt Louisenborg på 40141824

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.