De to veninder Tina Lund – En af Danmarks mest talentfulde springryttere – og smykkedesigner Mai Manniche, JEWLSCPH, har sammen designet en smuk smykkeserie: ”Horses for Luck – by Tina & Mai”.

”Horses for Luck” tager udgangspunkt i hesteskoen – et smukt og elegant symbol på held, kærlighed, lykke og personligt drive. Idéen til smykkeserien fik de to veninder i efteråret 2014. De ville lave en smykkekollektion for alle piger og kvinder med et bankende hjerte for heste og/eller mode. Der var ikke langt fra tanke til handling og nu lancerer de “Horses for luck” – bestående af to kollektioner: en elegant og cool sølvkollektion, samt en funklende og eksklusiv diamantkollektion.

Jeg er meget stolt af vores nye smykkeserie, der med udgangspunkt i hesteskoen er et stærkt symbol på mit liv som ambitiøs kvindelig springrytter. Jeg håber andre kvinder qua smykkerne vil blive inspireret i deres eget liv – uanset om det er inde for ridesporten eller ej. Smykkerne er også et symbol på venskaber og det betyder meget for mig, at Mai og jeg som veninder har lavet dette samarbejde – siger Tina Lund om ”Horses for Luck”.

Mai Manniche fortsætter: ”Horses for Luck” og samarbejdet med Tina er helt særligt for mig. Tina er en inspirerende og sej forretningskvinde – og udover vores venskab har vi rigtig meget tilfælles. Vi er begge vild med smykker og mode, samtidig med at vi er stærke rollemodeller for piger og kvinder i alle aldre. Det har været vigtigt for os begge, at designe en serie, som tiltaler alle aldre samt både den rå og feminine kvinde. Derfor består ”Horses for Luck” af en sølv- og diamantkollektion.

Sølvkollektionen består af halskæde, øreringe, armbånd og ring i både sort sølv – perfekt til det rå look – og 24 karat forgyldt sølv – perfekt til det feminine look. Priserne er rimelige og starter fra 475 kr.

Skal det være lidt mere funklende er det en mulighed med Diamantkollektionen, som består af to forskellige halskæder – den ene med én funklende hestesko beklædt med 0.54 carat singlecut diamanter – den anden bestående af to hestesko “smedet” sammen og beklædt med 1.05 carat singlecut diamanter.

”Horses for Luck” kan købes online på www.JEWLSCPH.com.

Kilde: JEWLSCPH

Foto: Anja Ekstrøm.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.