Fra 5. til 9. august 2015 er Malmö City Horse Show og det svenske rideforbund vært for FEI European Championships for Ponies i dressur, spring og military.

Malmö City Horse Show og det svenske rideforbund er selvsagt meget glade for at FEI endnu en gang tiltror Malmö at afholde så stort et mesterskab. ”Ekstra glade er vi fordi dette er en konkurrence der henvender sig til alle de unge talenter vi har inden for ridesporten. Mesterskabet har alle de værdier, vi som Malmö by og Region Skåne værdsætter. Ikke mindst fordi piger og drenge kan konkurrer på lige vilkår” siger Per Magnusson, der er stævneleder for Malmö City Horse Show.

Organisationen bag Malmö City Horse Show har mange års erfaring med at arrangere og afvikle store stævner og mesterskaber. World Cup i military, Young Rider-EM i military og ikke mindst seniorernes EM i military i 2013. I 2014 gennemførte de en ti dages hestefest med nationale springkonkurrencer, international junior/youngrider dressur og FEI Nations Cup i Military. Sidstnævnte havde bl.a. en helt spektakulær terrænbane helt ud til vandet, midt i byen lige ved Turning Tower.

Per Magnusson kan garanterer at Malmö City Horse Shows ambitioner for Pony-EM er fuldt ud på højde tidligere års store stævner og mesterskaber. ”Ja, måske er vores ambitioner i virkeligheden endnu højere. Det betyder meget for vores unge rytteres udvikling, at vi kan afholde så stort et mesterskab på hjemmebane”.

EM afholdes på Ribersborg, som er en fantastisk stævneplads med sine store vider og gode plads til både ponyer, ryttere og tilskuer. Beliggende lige ved strand og hav og helt tæt på Malmö bycentrum gør det til noget nær det perfekte og så må det jo også føles trygt for alle deltagerne, trænere og medrejsende, at det er så erfaren en stævnearrangør der står bag hele Mesterskabet” afslutter Wiveka Lundh, sportschef på Svenska Ridsportförbundet.

Redaktionen besøgte sidste år FEI Nations Cup i Military på terrændagen. Alt fungerede, og vi kunne på tætteste hold følge rytterne hele vejen rundt på en spændende og udfordrende terrænbane. Vi glæder os til at vende tilbage og heppe på vores talentfulde danske ponyryttere. Følg med her på malgretout.dk, vi holder jer opdateret.

Foto: P. Lang fra FEI Nations Cup – Malmö Eventing 2014

Se mere på arrangørens website her.

 

Foreløbig tidsplan

Mandag 3. august
Staldene åbner

Onsdag den 5. august
Eftermiddag –  Dressage Team Competition (Part1)

Torsdag den 6. august

Morgen – Dressage Team Competition (Part2)
Herefter – Dressage Eventing
Eftermiddag – ShowJumping, individual Qualifier

Fredag 7. august
Morgen – Show Jumping Team Competition
Eftermiddag – Dressage Eventing
Herefter – Dressage Individual Competition (Part1)

Lørdag 8. august
Morgen –  Dressage Individual Competition (Part2)
Kl. 11.00  – XC Eventing
Herefter – Show Jumping, individual Consulation

Søndag 9. august
Morgen –  Dressage Kür
Eftermiddag – Show Jumping induvidual Final 1:st Round
Herefter – Show Jumping Eventing
Herefter- Show Jumping induvidual Final 2:nd Round

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.