Danmarks sejeste militaryrytter Hanne Wind Ramsgaard kom som eneste dansker fejlfrit gennem den teknisk meget krævende terrænbane i Blair i Skotland. I silende regn holdt Hanne hovedet koldt og red flot og sikkert Vestervangs Arami gennem banen med 0 fejl på forhindringerne i tiden 11 min og 28 sek., hvilket udløste 30 strafpoint i tidsfejl. Efter terræn og en flot dressur (ekvipagens bedste til dato) på 48,30 strafpoint (67,82%) ligger Hanne nr. 32 (ud af 67 starter).

Følg med i liveresultaterne ved EM i Blair HER

Svensk TV2 viser den afgørende springkonkurrence i dag fra kl. 12.30

I næste nummer af gratis online magasinet Malgré Tout, kan du læse vores portræt af den seje danske militaryrytter, der selv klarer alt i sin sport samtidig med et fuldtidsjob. Hold øje med hjemmesiden her eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked, når Malgré Tout #2 er online.

Foto: Morten Fill hestebilleder-bornholm.dk

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.