Odense Horse Festival melder klar til åbning om få dage

I øjeblikket kører lastbilerne i pendulfart, banerne jævnes og vandes, mens staldene får den sidste overhaling, inden dørene åbnes til de næste to weekender med international hestesport på Odense Dyrskueplads. Jens Trabjerg, eventdirektør for Odense Horse Festival, melder, at selvom der stadig mangler noget, så er Odense Horse Festival klar til åbning om tre dage.

Internationale ryttere i topklasse
I år kommer der ryttere fra hele verden, hvad der blandt andet betyder, at ryttere fra USA, Australien, Finland, England, Sverige og Danmark er på vej til start i Odense.

”Noget særligt i år er, at der er tilmeldt 190 heste til dressuren, og af dem skal 50 ekvipager starte Grand Prix. Det er en unik mulighed at se så mange Grand Prix heste til ét stævne,” siger Jens Trabjerg.

Ponyryttere, juniorer, youngriders og seniorer dyster side om side
Jens Trabjerg fremhæver som noget særligt for Odense Horse Festival, at den samler flere generationer af fantastisk dygtige ryttere -og derfor kan du glæde dig til at se ponyryttere, youngriders og seniorerer – dyste side om side i spring og dressur til Odense Horse Festival 2016.

Gratis adgang til fest og shopping
Der er gratis adgang for alle til Odense Horse Festival, som også er vært for en Australien Night lørdag den 14. i vip-logen. En fest, som er åben for dem, der har lyst til at være med. Der kommer et bredt udsnit af udstillere, som viser det nyeste rideudstyr frem, så der er gode muligheder for at shoppe, mens du er afsted.

Du kan se program for dagene her.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce