Direkte tv fra OL i Rio

Fra militaryrytterne indvier OL-faciliteterne den 6. august, til springrytterne lukker og slukker den 19. er TV2 klar til at give jer det hele direkte på TV2, TV2 SPORT eller TV2 PLAY. I kommentatorboksen sidder Christian Struck, Bjarne Nielsen, Thomas Dresler og Rikke Højgaard, og de glæder sig til at guide jer gennem ridesporten ved verdens største sportsbegivenhed.

Det bliver stort! Når verdens bedste heste og ryttere samles i Rio for at dyste om sportens allermest prestigefyldte medaljer, kan I følge alle konkurrencer direkte på TV2, TV2 SPORT eller TV2 PLAY – den endelige kanalfordeling er endnu ikke fastlagt, men bliver meldt ud, så snart den er klar. Se sendeplan nederst.

I kommentaterboksen

Christian Struck er vores ekspert i military. Til daglig er Christian Sport & Eventmanager på Blue Hors, og han er formand for Dansk Ride Forbunds Militaryudvalg. Christian er international military-TD (1*/2*) og international terrænbanebygger (1*/2*). Han har (for maaange år siden) selv redet military op til 1*-niveau, og han er dybt engageret i både DM og internationale militarystævner på dansk grund.

Bjarne Nielsen er vores ekspert i dressur og en velkendt kommentator på de største ridesportsbegivenheder. Bjarne er eksamineret berider og har mere end 35 års erfaring i faget. Han er tidligere landstræner for de danske pony-, junior- og ungrytterlandshold i dressur, og han har været landstræner for det norske seniorlandshold. Til daglig underviser Bjarne flere danske dressurryttere, fungerer som dommer på de danske stævnepladser og sidder i Dansk Varmblods avlsledelse. I juni modtog Bjarne Lis Hartels mindepris for sin mangeårige indsats for dansk dressursport.

Thomas Dresler er vores ekspert i springning. Thomas er springrytter på internationalt topniveau og har to gange sikret sig guldet ved DM – i 2003 på hingsten Diadem og igen i 2014 på Never Say Never. Thomas blev eksamineret berider i 2003, og han har siden redet utallige nationale og internationale stævner med mange placeringer – flere gange som en del af det danske landshold. Thomas er selvstændig og driver en træningsstald på Sandagergård ved Fredensborg i Nordsjælland.

Rikke Højgaard er anchor gennem alle tre discipliner og skal forsøge at holde nogenlunde styr på de tre herrer. Rikke har tidligere arbejdet som TV-journalist på TV2 Øst og hos DR, og siden 2009 har hun været kommunikationschef i Dansk Ride Forbund, hvorigennem hun blandt andet har haft ansvar for TV-koordineringen og Mixed Zone ved EM i Herning i 2013, varetaget pressearbejdet ved DM og World Cups og sidder i Idrættens Medieudvalg.

OL-program: Ridesport (med forbehold for tidsændringer)
Lørdag den 6. august fra kl. 15.00 (DK tid): Military dressur (hold + indv.)
Søndag den 7. august fra kl. 15.00 (DK tid): Military dressur (hold + indv.)
Mandag den 8. august fra kl. 14.50 (DK tid): Military terræn (hold + indv.)
Tirsdag den 9. august fra kl. 15.00 (DK tid): Military springning (hold + indv.)
Onsdag den 10. august fra kl. 15.00 (DK tid): Dressur Grand Prix (hold)
Tirsdag den 11. august fra kl. 15.00 (DK tid): Dressur Grand Prix (hold)
Fredag den 12. august fra kl. 15.00 (DK tid): Dressur Grand Prix Special (hold)
Søndag den 14. august fra kl. 15.00 (DK tid): Springning (indv.)
Mandag den 15. august fra kl. 15.00 (DK tid): Dressur Grand Prix Kür (indv.)
Tirsdag den 16. august fra kl. 15.00 (DK tid): Springning (hold + indv.)
Onsdag den 17. august fra kl. 15.00 (DK tid): Springning (hold + indv.)
Fredag den 19. august fra kl. 15.00 (DK tid): Springning (indv.)

OL i Rio 2016

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce