Store Hestedag samler familien til en forrygende weekend med hunde og heste

Når startskuddet til Store Hestedag går i weekenden den 3. og 4. september 2016, samles over 1500 heste og ponyer til et brag af en fest for både store og små. Her bliver der rig mulighed for at møde alt fra shetlandsponyer til andalusiske heste samt overvære både cirkustræning af heste, agility med oplagte hunde eller du kan møde Instagramrytteren Mille Jørgensen.

Kom og oplev en palette af skønne heste på Store Hestedag
Store Hestedag er et dynamisk event, som hvert eneste år har nogle af de nye og spændende fagfolk, som arbejder med heste – og hunde på programmet. I år kan du blandt andet opleve Horsemanship ved Charlotte Toft, ponygames, military, westernridning, dogdancing, dressur eller, du kan se kåringen af den hest, som er “Best In Show.” For dem som mangler nyt og opdateret rideudstyr, er der rigeligt at komme efter. På Store Hestedag er der både et inden – og udendørs marked, som byder på varer, der dækker alt fra bedste pris til bedste kvalitet.

Kom og mød os
Malgré Tout og vores samarbejdspartner Horsebook er til stede på Store Hestedag. Du kan komme forbi Horsebooks stand eller du kan følge Store Hestedag på Malgré Touts hjemmeside eller på Facebook. Vi sørger for at sende gode fotos og korte videoer ud til jer, der ønsker at følge Store Hestedag hjemme fra stuen.

Læs også: Ikke uden familien

Store Hestedag og Malgré Tout i samarbejde
Malgré Tout er stolte af at præsentere en speciel edition, som vi har lavet i samarbejde med Store Hestedag. I nummeret kan du læse meget mere om alle de spændende hestetrænere og fagfolk, der kommer på Store Hestedag. Heste – og hundemennesker, som står op hver eneste dag for at arbejde med de dyr, vi alle elsker: Nemlig heste og hunde. Læs , blandt andet historien om Helle, som er kvinden bag Store Hestedag eller bliv inspireret af artiklen om parret Gonzales, som lever og ånder for at træne deres spanske heste til et imponerende show. Et show, som du selvfølgelig kan se på Store Hestedag.

Sikkert er det ihvertfald, at hvem du end er, så er der også noget for dig, for dine børn – og for din mand – så pak bilen, og kom en tur forbi Dyrskuepladsen i Roskilde. Vi har bestilt solskinsvejr.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce