Produktnyt: Kan du kende smykkedesigner Mai Manniche på de her vedhæftet billeder? Måske, måske ikke. Billederne er taget for at illustrere det som Mai Manniche, JEWLSCPH er kendt for – udover funklende smykker – smykkestyling. Vi kender blandt andet Mai for hendes samarbejde med springrytter Tina Lund. Sammen har de udviklet smykkeserien HORSES FOR LUCK by Tina Lund & Mai Manniche

Med sit fokus på smykkestyling understreger Mai Manniche, at et smykke ikke bare er et smykke. Billederne taler for sig selv og se hvordan øreringene fremhæver enten øjenfarve eller hårfarve.  Har du brune øjne, så er øreringe med røgtopas (brune) ædelsten fantastisk smukke – ligeledes er blå ædelsten smukke til blå øjne.

blaa_oejne
Blå øjne
blaagroenne_oejne
Blågrønne øjne
brune_oejne
Brune øjne
Grønne øjne
Grønne øjne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hårfarven kan der også leges med. Et par funklende transparente øreringe i samme nuance som hårfarven giver glans til håret. Se på billederne, det røde hår bliver endnu mere rødt og det grå hår får en smuk glans.

”Jeg er vild med, at se hvor stor en betydning de rette smykker, har for den enkelte kvindes look. Specielt øreringene gør en forskel. At vælge smykker ud fra øjenfarve eller hårfarve er et godt tip til den enkelte kvinde næste gang hun skal på ”smykkeshopping” – men det er bestemt også et godt tip, når der skal findes en personlig gave” – siger Mai Manniche, JEWLSCPH

brunt_haar
Brunt hår
blondt_haar
Blondt hår
roedt_haar
Rødt hår

 

 

 

 

 

 

 

 

På JEWLSCPH’s webshop kan man finde mange flere tips til smykkestyling og nemt navigere rundt på sitet ift. øjenfarve, ansigtsformer, hårfarve etc. Derudover kan man altid besøge JEWLSCPH’s butikker i Århus eller København og få personlig vejledning i valget af de rette smykker – fra enten Mai Manniche eller JEWLSCPH’s dygtige smykkestylister.

Læs mere her: www.JEWLSCPH.com

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.