Icelandic Horse Expo sendte entusiaster i fjeldene

Horse Expo har netop trukket mennesker fra hele verden til Island. Hestemennesker, som har det til fælles, at de brænder for islandske heste, og som ønsker at være med til at formidle den lille vikingehests kvaliteter. 

Hvad er Horse Expo?
Horse Expos koncept er ganske enkelt, at de over fire dage samler hestemennesker, som er passionerede omkring den islandske hest i vulkanlandet, hvor det hele begyndte: Island.
Det betyder, at Horse Expo inviterer en bred palette af fagfolk og hesteprofessionelle til Island, hvor de kommer på besøg på nogle af de bedste avlsgårde samt oplever, hvad den islandske hest kan præstere i show. Hovedtanken med Icelandic Horse Expo er, at man på den måde kan koble entusiaster fra hele verden sammen, så de sammen kan bygge et stærkere og bedre internationalt netværk, der arbejder på at sprede den islandske hests mange kvaliteter.

Islændinge har tradition for gæstfrihed
Beboerne i Island har en lang og stærk tradition for at være gæstfrie. Derfor har Horse Expo også budt på en chance for både at opleve de lokales store hjertevarme og deres målrettede arbejde med og omkring de islandske heste.

“The Expo is also an important showcase for Icelanders to show their work, their horses and their farms to guests from abroad, offering access and an in-depth look „behind the scenes“ that normally wouldn’t be possible for regular travelers,” skriver icelandichorseexpo.com

Du kan se fantastiske reportagefotos fra dagen, hvor de deltagende var med i fjeldene for at fange heste ind.

Se med lige her. 

Kilde: icelandic horse expo

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce