Den sidste sne forsvinder i takt med, at solen titter frem lørdag morgen. Det er tid til årets hundejagt på Møn. Knap 40 ryttere fra henholdsvis Tyskland og Danmark er klar til at følge de 23 imponerende foxhounds i dagens meutearbeit. Dagen starter med velkomst på Klintholm Gods og derfra går turen ud til den enestående natur man kan opleve på i bakkerne bag klinten. Sporet af komave essens lægges af  en”Pikör” rytter, og afsted går feltet med the hounds og de tyske ryttere “equipage” i front. I alt rides fire slæb og the foxhounds får en velfortjent komave på gårdspladsen foran The Lodge. Hundenes dag afrundes med andagt i Magleby Kirke.

Fotos af Thomas Ix – klik for stort billede.

Portræt af Thomas Ix – “Jeg er ikke kunstner jeg er håndværker” – KLIK HER.

Artikel fra sidste års jagt med foxhounds på Møn – KLIK HER.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.