Produktnyt fra Horse-Trainer

Det velkendte danske firma Horse-Trainer har nu valgt at ind i et samarbejde med Spar Nord Leasing A/S, så de nu kan tilbyde leasingaftaler af alle Horse-Trainers produkter. Alle de forskellige Horse-Trainer produkter kan leases til yderst fornuftige priser, med attraktive månedlige ydelser. Nedenfor ses  to beregningseksempler på den velkendte model Walk træningsbånd.

Beregningseksempel 1:
Variabel månedlig leasingydelse: 1.490,- // Ekstraordinær leasingydelse: 29.800,- 
Baseret på følgende: Købesum: 149.900,- //  // Nettofinansiering: 119.200,- // Løbetid: 84 mdr. // Scrapværdi: 14.900,-

Beregningseksempel 2:
Variabel månedlig leasingydelse: 2.086,- // Ekstraordinær leasingydelse: 14.900,- 
Baseret på følgende: Købesum: 149.900,- //  // Nettofinansiering: 134.100,- // Løbetid: 84 mdr. // Scrapværdi: 29.800,-

Alle beløb er excl. moms. Leasingafgiften/ydelsen er variabel i forhold til Ciibor-3. Dokumentomkostninger er kr. 2.500,- ex. panthaverdeklaration. Endeligt finansieringstilbud forudsætter kreditvurdering.

Kontakt salgschef Norman Nielsen for yderligere på tlf. +45 40449400 eller [email protected]

OM HORSE-TRAINER WALK

HORSE-TRAINER WALK har igennem en årrække vist sig som markedets førende inden for træningsmaskiner, uanset om det er til træning og forberedelse til konkurrence eller til genoptræning efter en skade. De mange unikke løsninger på HORSETRAINER WALK gør det til det ubestridt mest sikre og dermed den optimale løsning til din hest.

HORSE-TRAINER WALK er en træningsmaskine til heste. Den kan bruges både i den professionelle træningsstald, af den ambitiøse eliterytter, i rideklubben, af fritidsrytteren samt hos avleren med mange ungheste.

Internationale dyrlægekongresser har gennemtestet denne alternative træningsmetode og siger: ”Det er en perfekt løsning til opbygning af hestens rygsving, bæring og balance. Det viser sig, at mindst 75% af rygsvinget går tabt, når sadlen og rytteren kommer på hesten”. Endvidere viser målinger, at hesten efter måneders boksro er genoptrænet i løbet af 3 uger.

LÆS MERE >> KLIK HER

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.