Forårsauktion med spændende heste

Nyt fra Dansk Varmblod

En auktionskollektion på 26 heste kommer under hammeren ved Dansk Varmblods Forårsauktion lørdag den 11. marts 2017 under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Auktionen bliver streamet live på ClipMyHorse.

Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning er den største af sin slags, og det forventes, at der vil komme over 60.000 besøgende igen i år. Arrangementet – også kaldet Herning Horse Show – er en fest for alle hesteelskere. Ud over den traditionelle hingstekåring tilbyder arrangementet også en bred vifte af underholdning i form af CDI3*, CSI3*, unghestechampionater, gallashows, clinics og et enormt messeområde med 300 udstillere.

Auktionskollektion med højdepunkter
Forårsauktionen 2017 foregår lørdag eftermiddag den 11. marts anført af auktionarius Casper Cassøe Krüth, der får 26 heste under hammeren. Mange succesfulde Dansk Varmblodsheste er tidligere blevet købt som lovende ungheste ved Forårsauktionen. Eksempelvis elitehingsten Skovens Rafael og den internationale Grand Prix-hoppe i dressur, Donna Silver.

Dette års kollektion er af høj kvalitet. 12 af de 26 er 3-årige hingstekandidater, henholdsvis seks dressur- og seks springhingste. De resterende 14 auktionsheste er rideheste i alderen 4-8 år, hvoraf flere er 5-årige favoritter i Dansk Varmblods Unghestechampionater, som også finder sted i Herning.

Hestene er blevet udvalgt til auktionen på baggrund af deres sportslige kvaliteter men også med fokus på deres afstamning. Således er mange af hestene ud af enestående hoppestammer som for eksempel en medaljehoppe, der er ud af samme hoppestamme som den dobbelte verdensmester for ungheste, Fiontini, lige så vil en datter af den tredobbelte verdensmester Sezuan være at finde på auktionen. Der vil også være tre 4-års helsøskende (embryo transfer), som alle tre er tætbeslægtede med guldmedaljehingsten Hesselhøj Donkey Boy, ligesom der er flere unge springhingste af fremragende præstationsblod.

Info omkring Dansk Varmblods Forårsauktion 2017
Tid: Lørdag den 11. marts klokken 15.45
Sted: Dansk Varmblods Hingstekåring, Equsana Arena M, MCH Messecenter Herning
Auktionarius: Casper Cassøe Krüth
Auktionskollektion: 26 heste
Hingstekandidater: Seks dressurhingste og seks springhingste
4-8-års rideheste: En springhest og 13 dressurheste
Helbredstilstand: Alle hestene er blevet godkendt af en dyrlæge forinden auktionen. Deres godkendte røntgenbilleder er tilgængelige online
Streaming: ClipMyHorse

Telefoniske bud
Dansk Varmblods Forårsauktion vil blive streamet live på www.clipmyhorse.de, hvilket gør det nemt at købe en hest via telefoniske bud. Alle der ønsker at give bud via telefon, skal aftale dette på forhånd. Kontakt Dansk Varmblod på telefon +45 40 85 24 21 eller e-mail til auktion@varmblod.dk for at kunne arrangere telefoniske auktionsbud.

Du kan se auktionskollektionen her.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce