I anledning af at smykkedesigner Mai Manniche, JEWLSCPH og en af Danmarks mest vindende springryttere Tina Lund fortsætter deres samarbejde omkring smykkekollektioner HORSES FOR LUCK, udlodder vi nu et sæt smykker fra netop denne kollektion.

Hvad kan du vinde?
HORSES FOR LUCK by Tina Lund & Mai Manniche – Seje hestesko ørestikkers i forgyldt sølv. Fine og enkle ørestikkers med en hestesko – der bringer lykke. Perfekt til hverdag. Værdi kr. 549,-

Se mere om ørestikkerne >> Klik her.

HORSES FOR LUCK by Tina Lund & Mai Manniche – Yndig halskæde med hestesko i forgyldt sølv. Yndig halskæde med hestesko vedhæng – der bringer lykke. Perfekt til hverdag eller det underspillede fest-look. Halskæden måler 44 cm, inkl. lås. Værdi kr. 799,-

Se mere om ørestikkerne >> Klik her.

DELTAG I KONKURRENCEN >> KLIK HER

Vi trækker lod den 14. juni 2017.

Om smykkekollektionen HORSES for LUCK COLOUR
De gør det igen! Smykkedesigner Mai Manniche, JEWLSCPH og Danmarks bedste springrytter Tina Lund fortsætter deres funklende samarbejde, og har netop lanceret en smuk smykkekollektion: HORSES for LUCK COLOUR. Kollektionen er den første farverige af slagsen – og består af et smukt design med en enkel hestesko i tre farverige varianter: røde rubiner, grønne smaragder og mørkeblå safir ædelsten.

”Jeg har altid været vild med farver og efter mine mange år i Dubai er jeg blevet endnu mere vild med farver og kan se hvor smukt det er at klæde sig med farver. Det pepper virkelig et sort look op – og perfekt nu til forår og sommer” siger Tina Lund om den nye kollektion.

Mai Manniche fortsætter: ”De tre ædelsten vi har valgt at bruge: ”grøn smaragd, rød rubin og mørkeblå safir er meget smukke ædelsten og særligt klædelige til os skandinaviske kvinder med den skarpe, dybe nuance.”

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.