Produktnyt fra Equitour

Stort set hele følkollektionen til Nordic International Sales er udvalgt, og der er meget stor interesse for auktionen både fra købere og avlere. Henved 20 føl er udvalgt til at komme under hammeren ved Nordic International Sales, som afvikles under Equitour i pinsen. Det er Dansk Vamblods auktionsudvalg, Westfaler-forbundet i Tyskland samt Andreas Helgstrand, der har stået for udvælgelsen.

”Vi er stolte af de føl vi kan fremvise på auktionen og imponerede over, at der er så mange føl af den kvalitet vi skal bruge,” fortæller Andreas Helgstrand og fortsætter: ”Det har været fantastisk at opleve, hvor villige både danske og tyske avlere har været til at vise deres føl og har tillid til, at vi vil skabe en auktion, hvor kan de få solgt deres føl til gode priser.”

Det har været vigtigt for folkene bag Nordic International Sales, at følauktionen er stablet på benene igennem et bredt samarbejde.

”Samarbejdet er vigtigt og fungeret perfekt, så vi står med en kollektion, der er udvalgt med fokus på fremtidens sportsheste uden skelen til forbund eller faderhingst,” siger Andreas Helgstrand.

Avlerne i både Danmark og Tyskland har vist stor interesse for Nordic International Sales, og det samme gør sig gældende i Andreas Helgstrands køber-netværk.

”Der er meget stor interesse for auktionen, og jeg håber vi får en rigtig god dag, hvor føllene bliver solgt til gode priser,” slutter Andreas Helgstrand.

Om auktionen

Følauktionen Nordic International Sales afvikles 3. juni under Equitour Aalborg på Helgstrand Academy. Kollektionen indeholder afkom efter blandt andet Asgard’s Ibiza, Borsalino, Bossanova, Don Deluxe, Dream Boy, Floriscount, Franklin, Franziskus, Revolution, Sir Heinrich, Totilas, Vencent Maranello og Vitalis.

Hele kollektionen kan snart ses på www.nordicinternationalsales.dk/

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.