Produktnyt fra Equitour

Under Equitour samles eliten af dressurbetonede føl på tværs af flere avlsforbund til et brag af en auktion. 20 føl af topkvalitet fremvises og kan erhverves, når Equitour d. 3. juni i samarbejde med Dansk Varmblods Auktioner, Helgstrand Dressage og sponsoreret af Stutteri Evo afholder Nordic International Sales.

Fremtidens stjerner
Auktionen, der er arrangeret af Danmarks mest erfarne indenfor afholdelse af følauktioner, indeholder 20 føl fra flere forskellige avlsforbund. Blandt andre fremviser det tyske Westphalen Verband nogle af deres bedste føl. Der er dermed mulighed for at erhverve sig føl i helt exceptionel klasse. Alle føllene i kollektionen har gennemgået en besigtigelse på enten Vilhelmsborg, Atterupgaard eller ved Helgstrand Dressage i løbet af maj-måned. For at sikre højeste kvalitet har auktionsudvalget efterfølgende udpeget de føl, der havde høj nok kvalitet til at indgå i kollektionen. Auktionen bliver en unik mulighed for at se nogle af fremtidens helt store stjerner indenfor dressuren.

Champagne, pelsauktion og velgørenhed
Det er ikke kun de små fine føl, der vil sørge for underholdningen om aftenen d. 3. Juni. Inden auktionen er der underholdning med den dygtige sangerinde Mai Skytte, som donerer hele sit honorar ubeskåret til Børne Cancerfonden. Med samme velgørende formål afholdes en auktion over en pels til en værdi af ca. 25.000 kr. Pelsen, der auktioneres bort er udført af danske palomino mink, horisontalt syet og fremstår med ruskindseffekt og bælte. Den flotte pels kan købes umiddelbart inden følauktionen starter, og overskuddet her går også ubeskåret til Børne Cancerfonden.

Byd med fra første række eller følg med online
Under auktionen er der åbent i VIP’en, hvilket giver potentielle købere mulighed for at få en plads på 1. Parket til de smukke føl. Fra VIP Loungen er det muligt at nyde forfriskninger, deltage i champagnesmagning leveret af Valentin Brands og se helt tæt på, hvad de fine føl har at byde på. For at få plads i første række kontaktes auktionen på [email protected] Det er dog ikke et krav at skulle være fysisk til stede under auktionen for at kunne byde på sit drømmeføl. Hele auktionen streames live via Zibrasport.dk, og det er muligt at byde over telefon, og få rådgivning af eksperter omkring valg og køb af det helt rigtige føl. Auktionen giver alle en helt unik mulighed for at købe et føl i særklasse.

Læs meget mere om auktionen, og hvordan du får en plads i VIP’en her. 

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.