Produktnyt fra Ridbedre.tv

En god opvarmning er starten på et positivt træningspas, hvor både hest og rytter udvikler sig. Halvdelen af forudsætningerne for en succesfuld uddannelse af hesten er nemlig, at den er fysisk sund‚ og her spiller opvarmningen en afgørende rolle. For OL-rytter Severo Jurado López er den gode opvarmning at give hesten tid til at varme sin krop op, og i den fase skal man lægge mindst muligt pres på den. I videoen rider han den 6-årige avlshingst Grand Galaxy Win e. Apache fra Helgstrand Dressage.

En del ryttere kan have en tendens til at klamre sig for meget til hesten i opvarmningen. Det kan være fordi, at hesten er spændt eller nervøs, men ifølge OL-rytter Severo Jurado López, så gælder det om at være helt løs i kroppen, for så vil hesten få tillid til dig og slappe af. Det gælder ikke mindst i galoppen, der let kan blive spændt at se på. I videoen rider han den 6-årige avlshingst Grand Galaxy Win e. Apache fra Helgstrand Dressage.

Se mere på Ridebedre.tv >> KLIK HER

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.