Vi lancerer et helt nyt projekt kaldet Malgré Tout TV. Malgré Tout TV har til formål at oplyse og sætte fokus på relevante emner indenfor hesteverdenen, der vil være til gavn og underholdning for jer.

Den første programserie kommer til at omhandle problemer, som mange hesteejere møder i hverdagen. Til dette har vi brug for jeres hjælp. Vi kunne nemlig rigtig godt tænke os, at I var med til at præge programmet, så det får mest mulig relevans for jer.

Hvis I står og har et problem med jeres hest, eller kender nogen der har, så skriv ind til os. Så kan det være, at det er lige netop jeres udfordring, som vi vælger at følge op på. I kommer med problemerne, og Malgré Tout finder sammen med mentalcoach Rasmus Bagger de bedste eksperter til at løse dem. Udfordringerne kan komme i mange forskellige afskygninger for eksempel besvær med at springe vandgrav, en hest som ikke vil med ud at køre, changementerne der ikke sidder lige i skabet eller noget helt andet. Med andre ord er det jeres problemer, som vi ønsker at hjælpe med.

Hvordan deltager jeg
Følg linket herunder, og fortæl os om den udfordring du har brug for eksperters hjælp til at løse. Vi gennemlæser alle jeres historier og vil kontakte dig direkte, hvis du er en af de heldige, som vi vil forsøge at hjælpe.

GÅ TIL TILMELDINGSSIDEN >> KLIK HER

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.