Produktnyt Møllebakkens Rideklub

Ved de netop afholdte Nordiske Mesterskaber sikrede de to Møllebakken ryttere Amira Aasted og Pernille Tribler nemlig Danmark medaljer. Amira Aasted kan kalde sig Nordisk Mester i dressur for kategori et ponyer, både for hold og individuelt, mens Pernille fik to flotte sølvmedaljer, både individuelt og for hold, i springning for U25 ryttere, samtidig vil vi fejre Tine Rise Thomsen som har vundet bronze ved DM i dressur for handicapryttere.

Møllebakkens Rideklub er derfor enormt stolte af at kunne inviterer til fejring af nordiske medaljer fredag d. 14. juli fra kl. 15:30 til 17:00 i Cafeteriet på Thysbjerg Ridecenter, Præstemarksvej 4, 4241 Vemmelev.

Der vil blive serveret champagne, holdt taler og vi skal sammen hylde vores dygtige ryttere. Vi glæder os derfor til at se venner, familie, medlemmer af klubben, samarbejdspartnere og sponsorer til en dejlig eftermiddag i konkurrenceridningens tegn.

Vi håber at se rigtig mange af jer og vil bede jer sende en mail med tilmelding på mail [email protected] senest onsdag d. 12. juli.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.