Danskfødte Charlotte Jorst er i Danmark i forbindelse med internationale stævner i henholdsvis Falsterbo og Hickstead. Charlotte er bosiddende i USA og repræsenterer USA, når hun rider konkurrencer. I denne tid træner Charlotte i Birkerød, hvor hun blandt andet har redet hendes nye hest Lorenzo for første gang efter hun købte ham.

Charlotte Jorst

Med sig har Charlotte blandt andet sin træner fra Californien, San Diego, Laurie Falvo. Hun er vildt begejstret for Lorenzo, og hun fortæller, at parret hurtigere end de havde håbet på, har fundet hinanden. Projektet er på nuværende tidspunkt, at få Lorenzo vendt til Charlottes signaler efter en længere periode med Severo Jurado Lopez i sadlen.

charlotte jorst

Smukke 11-årige Lorenzo blev sidste år nummer fem ved OL med spanske Severo Jurado Lopez. Lorenzo er efter Lord Loxley og Rubin Royal og avlet af Martin Niedermair i Tyskland. Han var ejet af det danske par Kirsten and Jørn Elkjær-Holm, som har ejet Lorenzo siden han var tre år gammel.

charlotte jorst

Lorenzo har været til salg hos Helgstrand Dressage og det er her Charlotte hentede hesten fra i sidste uge. Charlotte har tidligere købt sine to Grand Prix heste Nintendo og Akeem Foldager samme sted.

Se træningen med Lorenzo i Birkerød i videoen her:

 

charlotte jorst

Nu venter der en periode, hvor parret skal lære hinandens signaler at kende, og Charlotte satser på at være klar til en stribe internationale dressurstævner i USA i starten af det nye år. God vind herfra. Vi glæder os til at følge jer.

charlotte jorst

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.