Produktnyt Marianne Florman 

Vejen til hestens hjerte: Få en dybere forståelse af både heste og dig selv. Det vil give dig muligheden for at kunne opnå ligeværdige relationer med dyr og mennesker.

Denne bog vil tage dig med på vores fælles rejse. Vi vil dele de mange indsigter, opdagelser og forståelser af os selv og verden omkring os, som vi har fået ved at opleve hesten som et ligeværdigt, kærligt og kraftfuldt væsen. Vores fortælling indeholder både smukke, rørende og befriende øjeblikke sammen med hestene, men den indeholder også frustrationer, tårer og masser udfordringer. Vi garanterer, at vi helt åbent og ærligt vil lede dig med på vores vej til hestens hjerte – og vores eget.”

Sådan beskriver Marianne Florman og Mathilde Denning bogen ’Vejen til hestens hjerte – og dit eget’, hvor de tager læseren med på en tur ind i deres og hestens verden. En verden hvor hesten er et ligeværdigt, kærligt og kraftfuldt væsen. En verden hvor samværet og partnerskabet er med til at udvikle personligt lederskab og samarbejdsevner. ’Vejen til hestens hjerte – og dit eget’ er ikke en ny gren inden for natural horsemanshiptraditionen. Det er i højere grad en udviklende tilgang til samvær med heste, til dig selv og til andre mennesker, som langsomt er ved at vokse frem i verden. Det er et nyt paradigme, der har fokus på en kærlig og kraftfuld tilgang til livet. For kun ved at finde sin egen indre ro og styrke, kan man vise vejen og blive en støtte for andre – både heste og mennesker.

Bogens ene forfatter, Marianne Florman, vil af de fleste være kendt som en profil på det danske kvindelandshold i håndbold – de ‘jernladies’ – der blandt andet vandt OL-guld i Atlanta 1996. Efter håndboldkarrieren, er hun vendt tilbage til sin store passion i livet –heste.

Vejl. pris. 249,95 kr.

Vejen til hestens hjerte – KØB BOGEN >> KLIK HER

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.