Når startskuddet til Store Hestedag går i weekenden den 2. og 3. september 2017, samles over 1000 heste og 600 hunde til et brag af en fest for både store og små. Her bliver der rig mulighed for at møde alt fra shetlandsponyer til lusitanoheste samt overvære både cirkustræning af heste, agility med oplagte hunde eller du kan møde Instagramrytteren Mille Jørgensen.

Kom og oplev en palette af skønne heste på Store Hestedag

Store Hestedag er et dynamisk event, som hvert eneste år har nogle af de nye og spændende fagfolk, som arbejder med heste – og hunde på programmet. I år kan du blandt andet opleve Horsemanship, ponygames, military, westernridning, dogdancing, dressur eller, du kan se kåringen af den hest, som er “Best In Show.” For dem som mangler nyt og opdateret rideudstyr, er der rigeligt at komme efter. På Store Hestedag er der både et inden – og udendørs marked, som byder på varer, der dækker alt fra bedste pris til bedste kvalitet.

Store Hestedag og Malgré Tout i samarbejde

Malgré Tout er igen i år stolte af at præsentere en speciel edition, som vi har lavet i samarbejde med Store Hestedag. I nummeret kan du læse meget mere om alle de spændende hestetrænere og fagfolk, der kommer på Store Hestedag. Heste – og hundemennesker, som står op hver eneste dag for at arbejde med de dyr, vi alle elsker: Nemlig heste og hunde. Læs , blandt andet tidligere vinder af Dagens hest, Britt Werners om rejsen til Store Hestedag og gode råd dertil eller bliv inspireret af artiklen om parret Clément og Alicia Dosogne, som lever og ånder for at træne deres lusitanoheste til et imponerende show. Et show, som du selvfølgelig kan se på Store Hestedag.

Sikkert er det ihvertfald, at hvem du end er, så er der også noget for dig, for dine børn – og for din mand – så pak bilen, og kom en tur forbi Dyrskuepladsen i Roskilde. Vi har bestilt solskinsvejr.

Læs, vores Store Hestedag Special Edition >> KLIK HER

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.