Nyt fra Campen Auktioner

Auktionen slutter tirsdag den 10. oktober kl. 19.00 mens der er eftersyn efter aftale. Afhentning sker efter aftale og du kan se adresse og tlf. nr. under hvert katalog. Adressen og tlf. nr. er opført ved det enkelte katalognummer. Auktionen slutter ved første katalognummer. Herefter lukker katalognumrene med 10 sekunders mellemrum. Bud i sidste øjeblik forlænger budtiden med 2 minutter. Vindende bydere vil blive kontaktet og få tilsendt en mail med faktura dagen efter auktionen slutter.

Denne auktion omhandler primært føl og plage, dog med et par enkelte avlshopper også. På dressursiden kan nævnes specielt de to 1 års hingste kat 9 Feel Good ( First Ampere- De Niro) samt kat 10 Mancini ( Millennium- De Niro). Det er to absolut velfungerende 1 års hingste af prima kvalitet! Derudover er der virkelig interessante dressurafstamninger iblandt føllene ( bla 3 stk efter De Niro Gold, For Romance, Romeo mv.)

På springsiden fremhæves bla. Kat nr 3 High Energy ( Hickstead White- Forrester- Ramiro) et særdeles godt hoppeføl fra i år men sjælden og yderst interessant afstamning. Ydermere findes der i kataloget både føl og plage efter hhv, Grim St. Clair, Casaltino, Levisonn, Favorit Ask samt Bøgegårdens Gladiola ( som netop denne weekend deltager i Verdensmesterskaberne for unge heste på Zangersheide for 5 års heste.)

Vi er meget tilfredse med kvaliteten af denne auktion. Vi har haft usædvanligt mange henvendelser de seneste par uger fra avlere mv. Som gerne vil bruge Campen Auktioner til at sælge deres hest. Det er vi meget glade for, for det viser at vi er på rette vej. Det sidste år har været hårdt arbejde…. auktion er stadig noget nyt som folk har skullet vænne sig til. Det virker som om at folk er blevet mere trygge ved konceptet og det er der en god grund til. Muligheden for at besigtige hestene fungerer jo på nøjagtig samme måde som ved en almindelig annonce. Jeg vil opfordre folk til at køre ud og se hestene på hjemmebane. Der er rig mulighed til at se hestene “live” inden auktionen afsluttes d. 10.10.2017. Med denne kollektion af unge heste er der rigelig mulighed for at finde sin kommende tophest.

Læs mere om auktionen >> KLIK HER

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.