Efter et fantastisk stævne ved Absolute Horses internationale stævne i september, oplevede Sandra Enemark pludselig en stor efterspørgsel på hendes 6-årige unghest Beyound Fellow Dancing K. Beyond har gennem hele sin karriere gået stabilt med en god indstilling, og den har aldrig sagt nej, fortæller 28-årige Sandra. Ved youngsterklasserne for 5-, 6- og 7-års på Tågerup, der for Beyonds vedkommende gik i 125 cm, kom kronen på værket og afkommet efter Party Dance og Ulrich Z løb med tre top tre placeringer og sejren i finalen.

Sandra faldt for Beyond, og købte den som 3-års af avler Linda Neumann og Frank Torndyb.

På trods af at alle andre sagde, at den var grim og talentløs, har jeg altid troet på hende. Ja, hun var ikke den kønneste, men jeg synes bestemt ikke, at hun var talentløs. Det var en meget svær beslutning at sælge hende nu, men nogle gange må man sælge sine heste for at kunne være med i sporten. Nu har jeg mulighed for at gå ud og forhåbentlig ride en nye ung stjerne op, men de hænger ikke på træerne,” fortæller Sandra.

tina lund
Sandra Enemark og Beyond Fellow Dancing K

Interessen var enorm efter sejren i youngsterfinalen, og Sandra stod med fire potentielle købere – hurtigst var familien Lund. Tina Lund har været på udkig efter gode 6- og 7-års heste, og under stævnet spotter hendes far Flemming Lund, Beyond og sender videoer til Tina Lund.

Jeg har ikke prøvet den, men Beyond har nogle gode stabile resultater, og på de videoer min far sendte fik jeg en fornemmelse af en klog hest med et godt temperament, som var ridelig. Den vil fungere fint i varmen i Dubai og være et godt emne for markedet dernede,” fortæller Tina Lund.

Sandra kørte Beyond til Tyskland i søndags, hvorfra den blev kørt videre til Holland. Her skal hesten være i karantæne i 10 dage, inden den flyver videre til Dubai.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.