I weekenden var paradressurlandsholdet samlet til et teambuilding kursus på Musholm Feriecenter ved Korsør. Det var hele paradressur bruttotruppen bestående af ti ryttere samt sportspsykolog Nikolaj Korsgaard, fysioterapeut Jesper Bo Hedeager, landstræner Astrid Gemal samt holdleder Anette Bruun, som var samlet.

paradressur

Paradressur-bruttotruppen består af Line Munk Madsen, Annika Lykke Dalskov Risum, Henrik Sibbesen, Tobias Thorning Jørgensen, Susanne Jensby Sunesen, Camilla Christensen, Caroline Cecilie Nielsen, Line Kongensgaard, Katrine Kristensen og Stinna Tange Kastrup.

paradressur

Målet med kurset var at styrke sammenholdet og holdånden, når landsholdet er afsted til konkurrencer, fortæller holdleder Anette Bruun. Derudover blev der lagt handleplaner og målsætninger for hver rytter samt sat struktur på hverdagen og den fysiske træning.

paradressur

Paradressurlandsholdsholdet holder næste træningssamling med hest på Vejle Rideklub den 11. november, og de medaljevindende ryttere fra EM i Gøteborg kommer til World Cup Herning lørdag aften for at blive hyldet.

IMG_3946

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.