HorsePro Islænder er en fuldfoderblanding målrettet specifikt til islænderen, men kan derudover bruges til andre nøjsomme racer. Denne unikke blanding er sammensat af naturlige ingredienserne og er fuldstændig GMO fri. De letfordøjelige fibre kommer fra sojaskaller, malt piller, ristet sojaskrå, roepiller og lucerne, og er alle nøje udvalgt for at imødekomme den islandske hests behov. Blandingen er derudover tilsat ølgær som sammen med de mange forskellige slags fibre bidrager til et velfungerende fordøjelsessystem. Det er fibrene, der er den primære energikilde i HorsePro Islænder, da blandingen er uden havre. Det sikrer derudover et lavt stivelses- og sukkerindhold.

HorsePro Islænder

Fuldfoderet er tilsat en urteblanding med ni forskellige urter som blandt andet indeholder brændenælde, fennikel, anis og marietidselfrø. Denne unikke urteblanding bidrager til et velfungerende immunforsvar, og giver desuden en god smag til blanding.

DU KAN KØBE HORSEPRO ISLÆNDER HER

HorsePro Islænder er derudover tilsat hørfrø, som er rig på blandt andet omega 3- og 6, der understøtter hud og hårlag, og giver islænderen en flot blank pels. Blandingen er tilpasset med vitaminer og mineraler inkl. biotin, der tilsammen bidrager til et godt hornlag i hoven.

HorsePro Islænder

Den lille daglige anbefalede mængde gør det nemt at fodre din islænder med kun et måltid af HorsePro Islænder ved siden af græs eller grovfoder.

Produktnyt fra HorsePro

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.