Produktnyt fra St. Hippolyt

Hos St. Hippolyt er der nye mash´er på hylden! Den ene er Performance Mash, som er et must-have til præstationer.

Performance Mash
Udviklet specielt til sportsheste i stævnesæsonen, hvor maximal foderudnyttelse, god appetit og tilstrækkeligt væskeindtag er vigtigt. Sammensætningen af Performance Mash er nøje tilpasset disse behov. Heste, under intensive arbejdsperioder har ofte mindsket appetit, derfor er optagelsen af næringsstoffer uhyre vigtig i disse situationer. Performance Mash har både høj smagelighed og optagelighed.

Anvendelse
Performance Mash kan anvendes dagligt i de varme sommermåneder eller i perioder med meget hårdt arbejde. Performance Mash oprøres med vand i forhold 1:2, men kan også fodres tørt. Pakning: 7,5 kg spand

Høj muskelpræstation via målrettet ernæring
Ved hjælp af lettilgængelig muskelenergi og funktionelle næringsstoffer får hesten optimale betingelser for at udnytte sit potentiale fuldt ud. Essentielle aminosyrer bidrager til opbygning af muskulatur og sammen med antioxidanter forhindres muskeltab efter intensiv træning. De tilsatte nukleotider (funktionelle næringsstoffer) bidrager til et reduceret slid og en hurtigere restituering efter konkurrence eller intensiv træning. Performance Mash indeholder også elektrolytter, der understøtter væskebalancen i hesten ved øget svedproduktion. Performance Mash vil levere ekstra energi og understøtte de ændrede behov, hesten har, når den skal præstere og opnå gode resultater.

 

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.