Produktnyt fra St. Hippolyt

Tidligere på ugen omtalte vi den nye Performance Mash fra St. Hippolyt – den kan du læse mere om her. Det er dog ikke den eneste nyhed St. Hippolyt har at byde på. De har nemlig også lanceret Relief Mash, som er en en målrettet sammensætning mod sandophobninger.

Relief Mash
Når hesten slikker på jorden eller spiser rødder, indtager den regelmæssigt små mængder jord og sand, der kan aflejres og ophobes i tarmsystemet. Relief Mash understøtter hestens evne til selv at rense ud og styrke tarmsystemet. For at understøtte udrensningen indeholder Relief Mash både loppefrøsskaller og gyldne hørfrø.

Anvendelse
Relief Mash kan anvendes som en kur eller som dagligt tilskud i perioder med øget behov. Relief Mash er enkel, hurtig at tilberede og opblødes i lunkent eller koldt vand i forholdet 1:2. Pakning: 7,5 kg spand.

Beskytter og letter udskillelsen
Loppefrøsskaller giver en mekanisk rensning af tarmen, løsner sandophobninger og letter udskillelsen. De gyldne hørfrø er skånsomt forbehandlet, hvilket har gjort dem tilgængelige for enzymerne i tarmsystemet og gør, at deres høje indhold af Ω-3 fedtsyrer, vitamin E og slimstoffer og kan anvendes uden kogning. Ved opblanding af Relief Mash i vand igangsættes dannelsen af slimstofferne. Derved øges volumen på tarmindholdet, og tarmens aktivitet og bevægelse bliver stimuleret, hvorved udskillelsen af skadelige stoffer lettes. Derudover virker slimstofferne beskyttende på tarmslimhinden. Indeholder ølgær og urter, som understøtter fordøjelsen. Dette er en forudsætning for en stabil fordøjelse, der sikrer optagelsen af næringsstoffer fra foderet.

 

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.