Sandra Enemark er en af de ryttere som deltager ved dette års Herning Horse Show. Sandra skal deltage med to heste – Bjerglunds Condor og Conway, hvor hun med begge heste skal starte CSI*.

Før Herning Horse Show var Sandra i både Belgien og Holland for at gøre sig klar til stævnet i den midtjyske by, men hvordan har hun ellers gjort sig klar, og hvilke forventninger har hun til stævnet?

Hvordan forbereder du dig til Herning Horse Show 2018?

”Det gør jeg ved at få trænet op til arrangementet. Jeg får bedst forberedt mig ved at deltage til stævner, og der har jeg blandt andet udvalgt nogle stævner i udlandet, fordi jeg manglede nogle gode stævner herhjemme, som kunne forberede mig og mine heste optimalt.

Derfor har jeg taget til henholdsvis Lier i Belgien og Kronenberg i Holland, hvor jeg har redet to CSI** stævner. ”

Hvad er dit bedste minde fra Herning Horse Show?

”Åh, det må være da jeg sidste år red med i kvalifikationen til GP i CSI*** 145cm-klassen, sammen med Conway. Vi red fejlfrit, og han sprang fantastisk. Den stemning der var i hallen var helt ekstraordinær, og man kunne nærmest fornemme hvordan publikum var med os på banen. Det føltes som om de red med hele vejen rundt – og som om de stoppede med at trække vejret, så bommene blev liggende, når man sprang over dem.

Det giver altså en et ekstra drive, når stemningen er i top og tribunepladserne fyldt op af tilskuere, som har lyst til at se en ride. Det er en magisk fornemmelse. ” 

Hvorfor er det vigtigt for dig at ride ved Herning Horse Show?

”Det er vigtigt for mig at deltage ved Herning Horse Show, fordi det er et af de bedste danske stævner, der bliver arrangeret herhjemme. Alle forhold er supergode, og arrangørerne gør et virkelig stort arbejde for, at alt spiller og er tip-top for både os ryttere, men også for tilskuerne.

Derfor synes jeg også det er vigtigt at man støtter op, og er en del af arrangementet, ikke mindst. Jeg synes derudover at hele arrangementet er fantastisk, for der er noget for enhver type hesteinteresseret med både spring, dressur, unghestechampionater, kåringer og så videre, som alt sammen er på højeste plan.”

>> LÆS RESTEN AF ARTIKLEN HER <<

>> LÆS OM DANSK VARMBLODS FORBEREDELSER HER <<

>> LÆS OM BLUE HORS FORBEREDELSER HER <<