Har du set de spændende heste, der kommer under hammeren på Dansk Varmblods Forårsauktion under hingstekåringen i MCH Messecenter Herning i dag lørdag den 10. marts?

Kollektionen til Dansk Varmblods Forårsauktion er tilgængelig med tekst, foto og video, så det er bestemt værd at besøge auktionssiden og studere den imponerende kollektion af salgsheste HER.

Hesselhøj Gnags

En af de spændende, dressurbetonede unghingste i kollektionen er Hesselhøj Gnags e. Grand Galaxy Win/ Tailormade Lancelot, der deltager i hingstekåringen.

Hesselhøj Gnags er en moderne og tiltalende dressurmodel og samtidig et muligt hingsteemne. Han er selvgående og lærevillig og bevæger sig helt igennem smidigt og taktfast i store rummelige bevægelser med god indundergriben og op-ad-bakke-tendens.

Hans far er søn af den internationale Grand Prix-hingst Apache og fremviser i år en overbevisende første årgang til hingstekåring. Gnags’ mormor har i 2017 vundet Intermediaire II med Joachim Thomsen og er Grand Prix-klar. Oldemoren, guldmedaljehoppen Lindelygaards Mai-Tai, havde en hingst udtaget til hingstekåringen i 2017, Søbakkehus Sir Danois DWB, der blev auktionens dyreste unghingst.

Cliffhanger

En anden spændende og talentfuld ung hingst er springhesten Cliffhanger. Han er i spidsen af Katrinelund Unghestechampionat, hvor den allerede første dag lagde ud med fire gange 8,5. Allerede ved egnethedstesten opnåede Cliffhanger 8,5 i både kapacitet og galop.

Han er en utrolig ridelig og samarbejdsvillig hest, der er let og praktisk at manøvrere på banen, hvor han har et godt overblik. Han springer med et kraftfuldt afsæt og god afvikling i springet. Dommer i unghestechampionatet, Bo K. Møller udtalte: – Den sprang med en utrolig lethed med stort overblik og et godt tempo. Den er i god form og havde totalt magten over det hele. Vi giver den 9 for kapacitet.

I hoppestammen ligger en perlerække af elitehopper, der har avlet topsportsheste og flere kårede hingste. Mormoren Thy’s La Tia er mor til den kårede hingst Quiet Please, der er A-hest i springning. Oldemor Lativa er helsøster til flere topspringheste og er selv mor til hingste Ladoga.

Cliffhanger sælges uden tillæg af moms.

 

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.