I weekenden løb den sidste World Cup kvalifikation af stablen og det blev med Isabell Werth og Emilio som vindere. De to, som lige nu ligger nr. fem på verdensranglisten sammen, leveret et fantastisk ridt og opnåede hele 87,405%.

Edward Gal og Glocks Zonik havde fordelen af hjemmebane, og deres ridt blev også belønnet med 83,900%, hvilket rakte til en andenplads. På tredjepladsen kom Madeleine Witte-Vrees og Cennin med 82,555%.

Kun få uger til Paris
Alles øjne var på Werth og Emilio. Ekvipagen scorede 10-taller for deres piaffe, og fik publikum til at gå helt amok med stående klapsalver og tilråb.

Klassens overraskelse var nok Apache og Emmelie Scholtens, som leverede et meget flot ridt og havde nogle rigtig gode momenter. Deres ridt fik 80,3% af dommerne, og hun endte på en femteplads i et meget stærkt felt.

Finalen i Paris er kun få uger væk og ranglisten ser sådan ud:

1. Patrik Kittel SWE – 74
2. Dorothee Schneider GER – 72
3. Jessica von Bredow-Werndl GER – 62
4.  Madeleine Witte-Vrees NED – 56
5. Edward Gal NED – 55
6. Daniel Bachmann Andersen DEN- 54
6. Tinne Vilhelmson Silfven SWE – 54
8. Belinda Weinbauer AUT – 53
8. Emile Faurie GBR – 53

 

 

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.