Pressemeddelelse fra Icehorse Festival

I morgen bliver dørene slået op til en helt ny mobil hestestald i Herning Messecenters hal Q, og inden dagen er omme er 255 af Europas bedste islandske rideheste blevet indkvarteret.

Ryttere og heste har hermed et lille døgn til at akklimatisere sig og få strakt benene på den nybyggede træningsbane ligeledes inde i hal Q, inden Herning Messecenter torsdag morgen den 5. april forvandler sig til verdens største, internationale, pointgivende indendørsstævne for islandske heste.

I alt 255 heste fra 8 forskellige lande stiller til start i både 4-gang og 5-gang’s konkurrencer og i de helt specielle tølt-konkurrencer i det, der bliver en vaskeægte verdenspremiere på indendørs pointgivende stævner for islandske heste.

Konkurrencerne bliver afviklet i hal M, hvor der udover en stor oval ridebane er skabt plads til 3000 publikummer og et kæmpe stort messe- og foredragsområdet.

Fra tidlig morgen til sen aften både torsdag og fredag vil der blive afviklet udtagelseskonkurrencer.

Lørdag er helliget B-finaler, hvilket vil sige, at udtagelsesplaceringerne fra 6.te til 10.ende pladsen rider om 1 ekstra plads i A-finalen.

De medaljegivende A-finaler rides søndag. Med disse er de første point i hus inden stævnesæsonen for alvor går i gang på udendørsridebanerne i resten af Norden og Europa.

Her i foråret og sommeren 2018 rider den nordiske elite for at samle point nok til at deltage i det Nordiske Mesterskab til august.

>> Læs mere om Icehorse Festival 2018 <<

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.