Tyske Johanna Beuk på hesten Tígull vom Kronshof red sikket ind på førstepladsen i udtagelseskonkurencen i 4-gang (skridt, trav, galop og tølt) med hele 7,33 point. Hun er hermed klar til A-finalen søndag klokken 12.50. Nummer to i udtagelsen ved den igangværende Icehorse Festival i Herning er danske Steffi Svendsen på Jarl fra Midkriga med 7,13 point.

Også ekvipagerne på 3. til 5. pladserne i udtagelsen, Sys Pilegaard (DK), Niels-Christian Larsen (N) og Dennis Hedebo Johansen (DK) er direkte med i A-finalen på søndag.

Den sidste finaledeltager findes, når der afholdes B-finale lørdag for de deltagere, der havnede på 6. til 10. pladsen i udtagelsen torsdag. Vinderen herfra går videre til A-finalen om søndagen.

Den gruppe består af fire danskere, Søren Madsen, Laura Hanover, Frederikke B. Larsen, Kristian Tofte Ambo og svenske Sabina Svärd.

Icehorse Festival 2018 afholdes i Herning Messecenter Hal M frem til søndag aften. Det er verdens største, internationale, pointgivende indendørsstævne for islandske heste, med 255 ryttere fra otte forskellige lande til start.

//Pressemeddelse

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.