Anna Blomgren Rogers er kommet med den triste nyhed, at hendes Danske Varmblods hoppe, Tørveslettens Quattro e. Quarterback x Carano, er kommet til skade i stalden, hvilket har resulteret i en brækket kæbe.

 

Hun er en meget modig og stærk pige, og ved godt mod på trods af uheldet, og hendes fremtidige prognoser er gode,” Skriver Blomgren på sin Facebook side. “For tiden går vi ture i skoven sammen, så hun kan spise græs. Heldigvis er hendes ben sunde, så senere i genoptræningen vil vi jogge sammen og lave aqua-træning for at opretholde konditionen.

 

Blomgren er ikke sikker på hvor lang tid kæben vil være om at hele. “Hvornår vi kommer tilbage til stævnerne, kommer an på Quattros helbred,” tilføjer hun.

 

Blomgren og Quattro var sidst at se på stævnebanerne i December 2017 i Geneve, hvor de vandt Grand Prix Special med 72,137%. De begyndte deres internationale Grand Prix karrierer tidligere i sæsonen ved CDIO Compiègne i maj og har været til fire CDI’s i alt.

 

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.