Vi udvikler os gennem hele livet. Igennem læring og erfaringer rykker vi os ét skridt af gangen mod vores mål – hvad end det er lille eller stort. De små forandringer kan være svære at se, og indimellem føles det som om man er groet fast det samme sted. Store forandringer kan omvendt virke faretruende og føles som om at man ”tager munden for fuld”. Ligegyldigt hvad, så er forandringer grundstenen for udvikling, og når målet er nået, så er det imponerende og spændende at se tilbage på sin rejse. Sommetider kan det være en fordel at se tilbage, for at se fremad.

LÆS MED GRATIS >> KLIK HER

Udvikling er omdrejningspunktet i vores nyeste magasin. Her kan du blandt andet læse om en modig rytter, som tilmeldte sig ”Rytterhjælpen”, for at få hjælp til at overkomme nervøsitet og frygt. Du kan også læse om Daniel Bachmann Andersen, som netop har set tilbage på hans rejse, og derigennem ændret og udviklet sit syn på sig selv og livet. Hestekræfter kan også udvikles over tid. Det er den nye Jaguar E-pace et godt eksempel på, og lige netop dén har vi testet i dette magasin.

LÆS MED GRATIS >> KLIK HER

At læse et magasin kan også være en måde at udvikle sin læring på, og derfor kan du i dette magasin også læse om hestens reaktionsmønstre ved ubehag eller hvorfor hestens tarmflora og immunforsvar er alfa-omega. Dét og meget mere kan du læse dig frem til i dette nummer af Malgré Tout.

Vi håber du har sat dig godt tilrette, og at du er klar til at tage næste skridt, når du er færdig med magasinet.

Rigtig god læselyst.

Malgré Tout redaktionen

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.