Astrid Vibe Skovgaard var ikke til at komme udenom ved Agria DRF-mesterskaberne i military for kat. I -ponyer, der fredag og lørdag blev afviklet hos Søborggård Rideklub på Sjælland. Astrid vandt nemlig guld på sin pony Sareiko Fox og blev nummer fire med ponyen Shadow. Sølvet gik til Luna Richter og Rolsteds Viola, mens Siw Kaas og Hesteklewa Wendy tog bronze med hjem. I mesterskabet for kat. II-ponyer gik guldet til Annika Andersen og Tantassaig Sandie, mens det blev sejr og guld til Thilde Holm Nielsen og Mirain Galicia i mesterskabet for kat. III-ponyer.

Spændende og udfordrende bane
Det var en meget glad Astrid Vibe Skovgaard, der kunne løfte vindertrofæet efter sejren i mesterskabet for store ponyer, hvor der i år var rekord mange ekvipager til start.

”Det var mega fedt at være med. Jeg har glædet mig rigtig meget, og jeg har bare været så spændt hele ugen, hvilket jeg normalt ikke er op til et stævne. Men lige netop DRF-mesterskabet vil man jo helt vildt gerne vinde. Begge mine ponyer gik rigtig godt, og det var en meget spændende og udfordrende bane. Der var en del smalle spring, hvor man skulle have ponyen ned i tempo for at holde den i rammen, men man skulle også ride til for at nå rundt i fejlfri tid,” sagde den unge militaryrytter efterfølgende.

Se alle resultaterne i mesterskaberne her.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.