Fra 1. – 5. august skal vores dygtige junior-voltigører repræsenterer Danmark ved Europa Mesterskaberne i voltigering i Kaposvár i Ungarn. Danmark stiller med et hold og med tre individuelle voltigører. Konkurrencerne starter torsdag og afsluttes med kåringen af Europamestrene søndag eftermiddag. Du kan følge mesterskaberne på rideforbundets instagramprofil, hvor holdet SVT1 laver en take-over.

Mange talenter i Danmark
Det har været en svær beslutning at udvælge hvilke juniorer, der skulle til EM, fordi der er rigtig mange dygtige unge voltigører i Danmark pt. Men i gruppekategorien er det holdet SVT1 og hesten Rådbjergs Pari Town med Sanne Lorenzen som longefører (Esbjerg og Omegns Rideklub), der skal kæmpe om point til Danmark. Holdet består af Clara Rasmussen, Emilie Rasch, Mille Jespersen, Emma Kaps, Melanie Hoech og Julie Christensen.

EORs voltigeringshold klar til EM i Kaposvar. Foto: EOR

De tre individuelle voltigører er: Ida Trab Christensen på Boston med Pia Sørensen som longefører (Sjørring Rideklub), Emma Kaps på Klintholms Ramstein med Lasse Kristensen som longefører (Voltigeklubben Thommysminde) og Helena Nagel-Harvig på Manhattan med Maria Rasmussen som longefører (Billund Sportsrideklub).

EM i Kaposvar

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.