Det er med stor beklagelse, at Dansk Ride Forbund meddeler, at Anna Zibrantsen og Arlando, der var på det sølvvindende hold og blev individuel nr. 6 ved sidste års EM, ikke kommer til at repræsentere Danmark ved VM i Tryon (USA) til september. Årsagen er, at Arlando har fået en lymfeinfektion i benene, som han ikke kan nå at komme sig over inden VM.

I sidste uge måtte Cathrine Dufour og Cassidy trække sig fra VM-truppen, og med afbuddet fra Anna og Arlando har det danske hold mistet to stærke profiler. Det bliver i stedet Rikke Svane og Finckenstein, der sammen med Daniels Bachmann, Anders Dahl og Betina Jæger skal over Atlanten og repræsentere Danmark ved VM.

Ærgerligt exit
”Hvor uheldig kan man være? Jeg er så ked af at skulle meddele, at min fantastiske og trofaste makker Arne (Arlando red.) desværre har fået lymfangitis (en infektion i lymfesystemet i benene). Det betyder, at vi ikke kan træne, før han er 100 % rask, og det når han ikke at blive inden afgangen til VM, så derfor kan vi ikke deltage. Vi havde virkelig set frem til at være en del af landsholdet og kæmpe for Danmark ved VM, men Arnes velfærd er min førsteprioritet. Vi ønsker vores holdkammerater al mulig held og lykke i Troyn, og vi vil heppe med herhjemmefra,” fortæller Anna Zibrandtsen.

Det landshold, der skal repræsentere Danmark ved VM, består nu af: Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack, Anders Dahl på Selten HW, Betina Jæger Jensen på Mane Stream Belstaff og Rikke Svane på Finckenstein.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.