Lørdag middag dystede 25 pony ekvipager i FEI Ponies Jumping Trophy qualification by Krage & Jensen Byg til World Cup i Herning. Springturneringen er for unge taltentfulde ryttere, og der uddeles point til de 16 bedste atleter. Pointene giver rytterne adgang til finalen i Mechelen d. 26. December 2018.

Irske Aisling sejrer i anden kvalifikation af FEI Ponies Trophy
Ekvipagerne i lørdagens klasse blev udsat for en teknisk svær bane med en maksimal højde på 1.25m. Vinderen af FEI Ponies Jumping Trophy kvalifikationen blev Aisling Mcguiness og den 13-årige vallak, Calimero, fra Irland. Ekvipagen red en fejlfri runde i tiden 53.54. På andenpladsen kom svenske Mathilda Bohlin med den 12-årige hingst, Miclas Arisocrat, efter en nulrunde i tiden 55.05. Svenske Ebba Danielsson tog tredjepladsen med den 12-årige vallak, Dynamite Spartacus, efter en nulrunde i tiden 57.97. Fire danske talenter tog desuden placeringer, og det var; Lærke Isabell Godsk, Josefine Sandgaard Mørup, Maria Noerregaard Langhoff og Anna Sofie Toernæs.

>>> Resultaterne kan ses her. <<<

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.