Et engageret og nærværende publikum satte gang i Jyske Bank Boxen, da finalen i FEI Ponies Trophy kvalifikation præsenteret af Krage og Jensen Byg (130 cm) – også populært kaldet ponyernes World Cup – blev afviklet søndag middag. 25 ekvipager var til start i søndagens klasse, og syv af dem var danske. Sejren gik til Molly Hughes Bravo og Carrickaduff Pet fra Portugal. Parret red dobbelt 0 i en den helt fantastiske tid 27,72. Andenpladsen blev redet hjem af Charlotte Houston og Toscane Davnir fra Irland. Parret sluttede også med dobbelt 0 i tiden 30,39. Sidst men ikke mindst gik tredjepladsen til England, hvor Holly Truelove og Rexter d’OR kom fejlfrit igennem omspringningen i tiden 31,43.

“Hun var virkelig god i dag, en lille smule stærk i første runde, men til gengæld var hun meget hurtig i anden runde. Det har været et rigtig godt stævne, alt er så godt organiseret her i Herning”, sagde en glad Molly H. Bravo efterfølgende.

Lærke Godsk bedste dansker
To danske ryttere var videre til omspringningen med 0 fejl og bedst placerede af dem blev Lærke Isabell Godsk og Kamaro Van Orhcid’s. Parret sluttede med 4 fejl tiden 32,22 og en flot 7. plads. Josefine Sandgaard Mørup og Bebo Com var også med i omspringningen, og parret lagde godt ud og så ud til at kunne udfordre den hurtigste tid. Desværre snublede Bebo Com, og Josefine måtte en tur i sandet, og parret sluttede dermed på en 9. plads.

Fantastiske Nikolina
Maria Nørregaard Langhoff og Nikolina vandt den første afdeling i Ponies Jumping Trophy i Herning, og i den anden red parret fejlfrit og sluttede i top10. I dagens finale blev det desværre til 4 fejl, men parret opnåede alligevel en placering som nummer 12. Nikolina er 21 år, og ponyen har gået et utal af mesterskaber og været repræsenteret ved EM med flere forskellige ryttere. Derfor blev Maria og Nikolina kaldt på banen inden præmieroverrækkelsen, hvor den fantastiske pony fortjent modtog en krans af gulerødder, og Maria modtog en flot collage over parrets triumfer fra Wiegaarden.

Springturneringen FEI Ponies Jumping Trophy er for unge talentfulde ryttere, og der hentes point i kvalifikationer rundt omkring i Europa. Pointene giver de bedste ekvipager adgang til finalen i Mechelen d. 26. december 2018.

>>> Se hele resultatet her. <<<

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.