Adskillige af Danmarks bedste unge dressurryttere mødes denne weekend, når Heslegård Sportsrideklub (HGS) inviterer til sidste kvalifikation af ECCO Cup for juniorer, ungryttere og U25-ryttere. Sidste runde af den populære cup er også kendt som Jackpotrunden, fordi ekvipagerne optjener dobbelt point. Så der er for alvor noget at ride om. Kvalifikationen rides over to dage; lørdag og søndag.

Dobbelt pointantal på spil
17 juniorer, 14 ungryttere og 8 U25-ryttere skal i kamp om pointene ved Jackpotrunden og dermed forsøge at tjene nok point til at opnå adgang til den spændende ECCO Cup finale, der afholdes hos Uggerhalne Sportsrideklub i Nordjylland den første weekend i december. Den sidste kvalifikationsrunde i ECCO Cup, er kendt som Jackpotrunden, fordi ekvipagerne ved denne runde optjener dobbelt point.

Se start- og resultatlister her

ECCO Cup – for talentudviklingens skyld
Formålet med ECCO Cup er at fremme den danske elite inden for dressursporten, så ekvipagerne kan dygtiggøre sig mod internationalt niveau. ECCO Cuppen strækker sig fra kat. II-ponyer til U25 Grand Prix, hvilket skal sikre en rød tråd i de unge talenters udvikling og karriere. ECCO Cup rides årligt over tre kvalifikationsrunder og en finale. Finalestævnet er den 30. november- 2. december 2018 hos Uggerhalne Sportsrideklub.

Kvalificeret til finalerunden er de 15 Kat. I og 10 Kat. II ekvipager, der har opnået flest point efter de tre kvalifikationsrunder. Kvalificeret til finalerunderne for juniorer og ungryttere er de 15 ekvipager, der har opnået flest point efter de tre kvalifikationsrunder. For både ponyer, juniorer og ungryttere gælder det, at man skal have redet andendagens finale ved minimum to af kvalifikationsstævnerne. Kvalificeret til U25 finalerunden er de 10 ekvipager, der har opnået flest point efter de tre kvalifikationsrunder.