Selv om det er blevet koldt og mørkt, er det stadig muligt for voltigørerne at få trænet og finpudset deres konkurrencerutiner. Dansk Ride Forbund er nemlig klar til en ny sæson med voltigeringsturneringen TræhestCup, hvor øvelserne udføres på en træhest i stedet for en almindelig hest. Cuppen giver voltigørerne mulighed for at træne om vinteren, ligesom det betyder flere stævner og dermed et større kendskab til sporten. Turneringen skydes i gang den 17. november i Vemmelev Rideklub, og der er i alt fem kvalifikationer inden finalen i foråret 2018.

Fem kvalifikationer i 2018/19
I TræhestCuppen skal voltigørerne udføre de sædvanlige voltigeringsøvelser på træhest i stedet for en rigtig hest. Der bliver afviklet fem kvalifikationsstævner fordelt på Sjælland og Jylland. Der kan startes i både individuel, gruppe og Pas de Deux, og voltigørerne kan starte til alle de kvalifikationsstævner, de vil. Hvem, der bliver kvalificeret til finalen i april, afgøres ved sammenlægning af udøverens to bedste resultater. Dermed er der lagt op til en festlig finaledag i april, når voltigørerne skal vise deres imponerende øvelser på træhesten.

For mere information se her.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.