Landstræner for pony- og childrenryttere, Lars Trier Kjøller, inviterer til talentsamling lørdag d. 24. november og søndag d. 25. november. Der er plads til henholdsvis 8 Kat. II-, kat. I- og children-ekvipager pr. dag. Lørdag er det for ekvipager i ØST, og samlingen foregår på Sandagergaard i Fredensborg, mens søndag er for ekvipager i VEST, og samlingen foregår på LK Equestrian i Rødding. For at deltage skal ponyekvipager ride på LA-niveau, og childrenekvipager skal ride på LB-niveau ved minumum C-stævner.

Samling i ØST og VEST
Lørdag den 24. november: Sandagergaard, Langstrupvej 43, 3480 Fredensborg.

Søndag den 25. november: LK Equestrian, Koldingvej 24, 6630 Rødding.

Anmeldelsesfrist er den 18. november

Tilmelding på DRF Go!

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.