Daniel Bachmann Andersen og den yderst talentfulde Blue Hors Zack søn, Blue Hors Zee Me Blue, vandt i dag anden afdeling af Bundgaard Byg Cup finalen ved Blue Hors Dressurfestival i Randbøl, og med en sejr i ryggen fra gårsdagens første afdeling tog parret fortjent den samlede sejr i den prestigefyldte dressurturnering. Andenpladsen gik til Lisbet Seierskilde Pedersen og Jonstrupgårdens Cocio, mens Maria Anita Andersen og Præsteskovens Raquel blev nummer tre. Bundgaard Byg Cup kan i år fejre 20-års jubilæum, og det betød, at der var ekstra meget at ride om i finalen, hvor doteringen til nummer et var fordoblet til hele 20.000 kr.

Suveræne Zee Me Blue
Blue Hors berider Daniel Bachmann Andersen må føle, at han kan gå på vandet for tiden. Det ene imponerende resultat efter det andet er i løbet af 2018 blevet føjet til hans liste over triumfer på velredne og arbejdsglade Blue Hors heste. I dag tog Daniel og et af hans unge stjerneskud, Blue Hors Zee Me Blue, endnu et trofæ til samlingen, da parret vandt Bundgaard Byg Cup 2018!
Første afdeling af Bundgaard Byg Cup finalen blev afviklet lørdag i en Intermediare I, og her blev det altså til hjemmebanesejr til Daniel og talentfulde Blue Hors Zee Me Blue med 73,553%. I dag blev anden afdeling af finalen redet i en Intermediare kür, og her cementerede Daniel og Zee Me Blue, at de var finalens stærkeste ekvipage, da de opnåede 75,085% for en elegant kür med høj sværhedsgrad. Dermed sluttede Daniel og Zee Me Blue med imponerende 148,637% og en fortjent sejr.

Andenpladsen gik til Lisbet Seierskilde Pedersen og hendes velgående Jonstrupgårdens Cocio. Parret red til 69,430% i lørdagens klasse, mens det blev til 72,792% i dagens kür. Det gav et samlet resultat på 142,222%. Maria Anita Andersen og Præsteskovens Raquel blev dermed nummer tre i finalen. Ekvipagen fik 68,684% i første klasse, mens det blev til 70,875% i küren, og et samlet resultat på 139,559%.

Bundgaard Byg Cup
Bundgaard Byg Cup er en kendt og traditionsrig landsdækkende turnering for ekvipager, der har opnået min. 60% ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63% ved start i Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. Bundgaard Byg Cup rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup, og turneringens vinder findes efter sammenlægning af resultaterne fra de to klasser.

Samarbejdet mellem Dansk Ride Forbund og Bundgaard Byg har været med til at skabe en meget populær turnering, der er et stort skridt på vejen til de allersværeste dressurklasser for både ryttere og heste. For Bundgaard Byg betyder det også, at man kommer i tættere dialog med kunder og brugere, hvilket er vigtigt, hvis man vil være på forkant med ridesportens behov.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.