Det danske efterår har efterhånden fået et stærkt greb i os alle, og vinteren er lige om hjørnet. Dagene bliver kortere, vådere og koldere. Sommerens varme hestebetonede gøremål er udskiftet med vinterens kolde i stedet. Ikke at det nødvendigvis gør noget, for hver årstid har sin helt egen charme. Det er bare koldere. Og så snart det bliver koldere, så pakker vi os alle ind i alt for meget tøj, så vi ligner Michelin-mænd og ikke kan kende forskel på hinanden, fordi vores ansigter er pakket ind i store halstørklæder og huer.

LÆS ARTIKLEN >> KLIK HER

Noget der dog aldrig ændrer sig i stalden, det er den gennemborende hygge. Den der hygge der skabes, når alle staldens pensionærer samles i rytterstuen med lidt at drikke eller spise. Om sommeren er det is og kolde sodavand, men om vinteren er det en helt anden specialitet, som mange i stalden tyer til, for at kunne holde varmen.

LÆS ARTIKLEN >> KLIK HER

Vi snakker naturligvis om kopnudler og pulverkakao.

Men hvordan finder man lige den bedste slags til prisen? Hvad kendetegner de forskellige mærker? Og kan der smages forskel? Vi har sat os for at finde ud af det i denne mini-test.

LÆS ARTIKLEN >> KLIK HER

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.