Pressemeddelelse fra Dufour Dressage

Cathrine Dufour inviterer indenfor til en aften i unghestens tegn. Denne aften løfter hun også sløret for nogle af de nye kommende top stjerner og viser vejen!

Sidste torsdag i November byder Cathrine sine trofaste følgere ind bag kulisserne, når hun åbner op for hemmeligheden bag hendes unge hestes success. Deltagerne vil desuden kunne høre nærmere omkring hendes nye heste og samarbejdet med Helgstrand.

Cathrine Dufours klub er vokset stille men sikkert og tæller snart 200 heste entutiaster. DufourClub medlemmerne er i høj grad frontløbere når det handler om at dele viden og revolutionere ridesporten. Målet er at ALLE der har viljen og evnerne har mulighed for at nå helt til toppen – præcis ligesom Cathrine Dufour selv har gjort det.

Klubben er derfor i høj grad et opgør med den manglende vidensdeling i sporten, hvor mange oftest holder kortene tæt ind til kroppen.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at vise mine kommende stjerner frem og give mine input til hvordan man kan gøre med de unge heste,” udtaler Cathrine Dufour.

Dagens program byder både på en mini clinic samt oplæg omkring hvad der skal til for at de unge heste trives og får de bedste muligheder for at præstere. Som en del af den måde Cathrine arbejder på, har hun engageret sine klubmedlemmer og de er i høj grad dem der sætter dagsordenen. På en lukket Facebook gruppe skriver de hvad netop de kæmper med, og hjælper dermed Cathrine med at hjælpe dem.

Nogle af de spørgsmål der er kommet ind fra klubmedlemmerne er blandt andet:
“Cathrine Dufour, jeg kunne godt bruge input til hvordan man arbejder med fremaddrift hos den unge hest, som “putter” sig istedet for at gå frem.”

Cathrine Dufour har redet og vundet utallige Danmarks og Europamesterskaber i dressur. I 2016 red hun OL for første gang.

Arrangementet afholdes på Cathrines gård, Grønagergaard, Tjærebyvej 111, 4000 Roskilde fra kl. 19.00 – 21.00.

>>> Det fulde program og billetter til arrangementet kan findes her.<<<

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.