FEI PRESS RELEASE

Find ud af, hvem der vandt til FEI Awards 2018 i Bahrain …

Springrytteren Simone Blum har hyldet sin fantastiske røde hoppe, Alice, efter at have vundet den eftertragtede Fosun Best Athlet pris, ved dette års FEI Awards. Den tyske stjerne, der vandt guldmedaljen i spring til dette års FEI World Equestrian Games, modtog hendes pris ved en smuk ceremoni på Gulf Hotel i Manama, Bahrain.

Dette års vindere blev udvalgt med næsten 100.000 offentlige stemmer og et ekspertdommerpanel.

Her er dette års vindere:
Fosun Best Athlete: Simone Blum
Longines Rising Star: Victor Levecque
Against All Odds: Leila Malki
Best Groom: Lee McKeever
FEI Solidarity: Alex Hua Tian and The Horsemanship Charity Programme

Efter at have modtaget hendes pris, beskrev Simone, der tog guld i Tryon for to måneder siden, æren som en “drøm”.

Simone sagde: “Jeg er meget stolt af at være Fosun Best Athlete. Jeg tror det er drømmen for alle ryttere, og mange virkelig gode ryttere har tidligere vundet den. Til de mennesker, der stemte, vil jeg sige ‘tak’. Det var en fornøjelse for mig, og jeg har de bedste fans og support. Det er utroligt, faktisk fordi det for mig begyndte for bare halvandet år siden, og det er kun på grund af Alice, at jeg er her nu. Jeg er virkelig stolt af at ride på dette øverste niveau, og jeg er så glad for at have Alice. Det føles så nemt med hende, og det er rigtig godt. ”

Læs mere her

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.
FOTOFEI
KILDEFEI
Mille Christophersen er projektleder på Malgré Tout. Siden barn har Mille haft interesse for heste og i fritiden bliver der brugt tid på hendes egen hest. Mille har i mange år arbejdet i hestebranchen, tidligere som IT koordinator i rideforbundet og nu hos os. Mille er med til at forbedre nogle af vores løsninger - så vores læsere for så meget værdi som muligt.