Så blev det langt om længe december, og ganske snart er det atter tid til at fejre jul rundt om i de mange hjem. Julen er hjerternes fest, og vi på Malgré Tout vil gerne give lidt igen til vores trofaste læsere.

Derfor har vi lavet en adventskalender.

En adventskalender som vi håber kan bidrage til masser af glæde til de heldige vindere rundt omkring i landet. Hver søndag vil der derfor dukke en ny spændende konkurrence op på Malgré Tout med præmier fra vores samarbejdspartnere.

Bag 1. adventslågen finder du en præmie som både kan give ny viden, selvudvikling og masser af AHA-oplevelser. Og tilmed kan du dele den med en du har nær. For præmien består nemlig af:

1x kombi billet for to personer til Rasmus Bagger Workshoppen “Rytterhjælpen” til en værdi á 1.900,- kr!

>>> Deltag Facebook eller Instagram. <<<

For første gang afholdes denne workshopserie, bestående af tre aftener, i selskab med ridesportens mentaltræner No. 1: Rasmus Bagger. Rasmus er mentaltræneren bag nogle af verdens absolut bedste ryttere, blandt andet mange af Danmarks bedste pony-, junior-, ung- og seniorryttere. Kort sagt: Rasmus producerer vindere på stribe. Dette er dog ikke Rasmus’ primære fokus. Det primære fokus er at skabe mere helstøbte ryttere, som formår at lede sig selv gennem sit indre mentale- og emotionelle univers – ikke kun for rytterens egen skyld, men også for hestens!

Konkurrencebetingelser:
Konkurrencen starter 2. december 2018 og slutter den 8. december 2018. Vinderen bliver trukket efter afsluttet konkurrenceperiode. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Du kan deltage én gang. Vinderen bliver fundet ved simpel lodtrækning, hvor vi trækker lod blandt alle deltagere. Vinderen får direkte besked. Hvis
 det ikke lykkes, at få kontakt til vinderen via e-mail indenfor 48 timer, trækkes en ny vinder. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du, at Torpol Danmark, Højvig & Co ApS og Malgré Tout International Ldt. må kontakte dig efterfølgende.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.