MandagsBoost: Træningsdagbog

1026

Sammen med Rasmus Bagger sætter vi – her på Malgré Tout – hver mandag fokus på dit mindset og derigennem hjælpe dig med at blive en bedre rytter mentalt.

Her kan du altså fremadrettet kunne lære meget mere om blandt andet din personlige udvikling, mentaltræning og om lederskab. Det handler kort sagt om at du skal blive den rytter, som du gerne vil blive meget mere af!

Og hvorfor skal du blive en bedre rytter? Det skal du naturligvis for din egen skyld, men også for din pony, din hest, for dine kammerater og for hele ridesporten som helhed. Det handler ikke altid kun om din fysik, men i særdeleshed også om dig og din mentalitet.

I denne uge fortæller Rasmus, hvorfor en træningsdagbog er vigtig for din fremtidige udvikling, og hvordan du kan få implementeret sådan en på den bedst tænkelige måde. En træningsdagbog er nemlig et værktøj, som allerede fra start vil påvirke dit mentale mindset, og derfor kan det være lige netop den brik du mangler, for at komme videre i din træning – både mentalt og fysisk.

Rigtig god fornøjelse!

Gik du glip af forrige uges MandagsBoost? Så fortvivl ikke. Du kan se videoen lige her:

>>> Se den sidste uges video her. <<<

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.